Κοτόπουλο με ‘‘ΛΙΑΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 10' έως ότου ροδίσει καλά. Σβήνουμε με το ‘‘ΛΙΑΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το αλάτι και αφήνουμε να σιγοβράζει για 10'. Προσθέτουμε τις ελιές και το πιπέρι. Αφήνουμε άλλα 5' και σερβίρουμε! Συνδυάζεται με τηγανητές πατάτες ή πουρέ πατάτας.
Ένα πιάτο με εξαιρετικά αρώματα! Συνοδεύετε με ‘‘ΛΙΑΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’.

Καλή όρεξη!

 

kotopoulo liasto

 

ΥΛΙΚΑ

500 γρ κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι ντομάτα χυμό

1/2 φλιτζάνι ‘‘ΛΙΑΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

2 φλιτζάνια ελιές

Αλάτι και Πιπέρι

 

Της Ρηνιώς τα μαγειρέματα.

syntages gray

 
espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.