Πιστοποίηση ΔΗΩ

Σήμερα, ο καταναλωτής που αγαπά τις βιολογικές γεύσεις θα βρει στο ράφι πολλές ετικέτες βιολογικών κρασιών, από διαφορετικούς παραγωγούς. Πόσα όμως από αυτά είναι αληθινά πιστοποιημένα; Με απλά λόγια, βιολογικό κρασί σημαίνει πιστοποίηση και βιολογική πιστοποίηση στην Ελλάδα σημαίνει ΔΗΩ! Και είναι ακριβώς η πιστοποίηση που συνοδεύει, εδώ και σειρά ετών, κάθε φιάλη κρασιού και οινικού προϊόντος που φέρει την ετικέτα Ζουμπεράκη.

Στο Οινοποιείο Ζουμπεράκη η ποιότητα όλων των προϊόντων ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά standards και διασφαλίζεται καθολικά, χάρη στην καθετοποίηση της παραγωγής και τον αυστηρό έλεγχο σε όλα τα στάδια, από την παραγωγή των πρώτων υλών, μέχρι την τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία τους.

Καθοριστική σε αυτή τη διαδικασία είναι η εμπειρία μας, που μας βοηθά να διασφαλίσουμε τον καλύτερο συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων μεθόδων παραγωγής, δημιουργώντας άριστα βιολογικά προϊόντα. Συνεχείς έλεγχοι στους αμπελώνες μας πιστοποιούν ότι κάθε στάδιο της καλλιέργειας διενεργείται βιολογικά, χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων, υπό τον πλήρη έλεγχο του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, και πάντα σε πλήρη συμμόρφωση με τις αυστηρές προδιαγραφές του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος.

Ο ποιοτικός έλεγχος πραγματοποιείται υπό την αυστηρή παρακολούθηση και εποπτεία του διεθνώς αναγνωρισμένου Οργανισμού ΔΗΩ, που από το 1993 έχει ηγετική παρουσία στον χώρο των βιολογικών προϊόντων, ως συνώνυμο αξιοπιστίας και άρτιας ποιότητας. Το Σύστημα Βιολογικής Πιστοποίησης των οινικών προϊόντων Ζουμπεράκη χορηγείται από τον Οργανισμό ΔΗΩ και στη συνέχεια ελέγχεται από πολυμελές Συμβούλιο Πιστοποίησης, στο οποίο συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες, όλων των ειδικοτήτων, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στη βιολογική γεωργία. Γι’ αυτό η σφραγίδα ΔΗΩ είναι σήμα εμπιστοσύνης για τον καταναλωτή και αντικατοπτρίζει 100% εγκυρότητα και διαφάνεια στην πιστοποίηση!

Η διαδικασία ελέγχου εφαρμόζεται με συνέπεια και “υπογράφει” όλα τα στάδια της παραγωγής, από τους αμπελώνες και τις εγκαταστάσεις του οινοποιείου μας, μέχρι και το σύστημα διανομής και διάθεσης των προϊόντων στον καταναλωτή. Κάθε στάδιο φέρει τη σφραγίδα του Οργανισμού ΔΗΩ, που είναι ο Επίσημος Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Έτσι, οι καταναλωτές που επιλέγουν τα προϊόντα Ζουμπεράκη μπορούν να είναι σίγουροι ότι μέσα σε κάθε μπουκάλι “σφραγίζεται” η ανώτερη ποιότητα βιολογικού κρασιού, εφάμιλλη της φυσικής ομορφιάς της κρητικής γης, αλλά και των απαιτήσεων όσων γνωρίζουν ότι το καλό κρασί είναι φιλοσοφία ζωής!

 

logo dio

dio bottles 215

 

espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη, E. info@zoumberakis.gr
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.