Παλαιωμένη Τσικουδιά &
Ρακόμελο με Παλαιωμένη Τσικουδιά

Ο χρόνος σταματά, ο χώρος γαληνεύει, η γεύση περνά, σιγά-σιγά, σε άλλη διάσταση... Έτσι, υπομονετικά, “γεννιούνται” η παλαιωμένη σε δρύινα βαρέλια τσικουδιά και το ρακόμελο με την παλαιωμένη τσικουδιά της Οικογένειας Ζουμπεράκη. Με το μεράκι πολλών ετών παράδοσης και τη σοφία της αναμονής, που επιβραβεύεται με την ανώτερη ποιότητα στην απόλαυση. Αξίζει να περιμένεις για να απολαύσεις την πιο δυνατή μυσταγωγία γεύσης!

aged

ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ zoumbeRAKI
Οινοπνευματώδες απόσταγμα για δυνατές απολαύσεις, πλήρως βιολογικό. Παράγεται με παραδοσιακές μεθόδους, από στέμφυλα σταφυλιών βιολογικής γεωργίας. Το αγαπημένο, παραδοσιακό ποτό της Κρήτης είναι προϊόν απόσταξης από 100% φυσικά προϊόντα, χωρίς προσμίξεις (πρόσθετα). Αποστάζεται και παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια, που του δίνουν το υπέροχο, λαμπερό χρώμα του. Το zoumbeRAKI είναι ένα παλαιωμένο απόσταγμα υψηλού επιπέδου, με απαλή υφή στο στόμα και καθαρό, μακρύ τελείωμα όπου ξεχωρίζουν τα χαρακτηριστικά αρώματα του δρυ. Το απολαμβάνουμε μόνο του, δροσερό ή με πάγο, και ‘‘δένει’’ μοναδικά με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς ή σοκολάτα! Παράγεται με αυστηρή επιλογή σταφυλιών βιολογικής καλλιέργειας, άριστης ποιότητας, και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 200ml & 500ml
ΒΑΘΜΟΙ: 38%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕE) 2018/848.

RAKOMELO
Ξεχωριστό παραδοσιακό ποτό, 100% βιολογικό, με τα πιο αγνά, φυσικά συστατικά της κρητικής γης. Παράγεται από την παλαιωμένη σε δρύινα βαρέλια τσικουδιά Κρήτης ZoumbeRAKI, κι εμπλουτίζεται με το αγνό, και πλούσιο σε αρώματα, κρητικό θυμαρίσιο μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό ποτό, σήμα-κατατεθέν της Κρήτης, με ιδιαίτερη, ισορροπημένη γεύση και εξαιρετική ποιότητα. Ζεστό το χειμώνα, για να μας ανακουφίσει, ή με λίγο πάγο το καλοκαίρι, για τις πιο δροσερές αναμνήσεις μας, το Rakomelo είναι η ιδανική πρόταση για να κάνουμε κάθε στιγμή μας ξεχωριστή! Παράγεται με αυστηρή επιλογή σταφυλιών βιολογικής καλλιέργειας, άριστης ποιότητας, και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (Πιστοποίηση ΔΗΩ).
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 100ml, 200ml & 500ml
ΒΑΘΜΟΙ: 26%
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης.
Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕE) 2018/848.

 

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

krasia graytsikoudia grayouzo graymelisamico grayaged colorliqueur gray

 

 

aged rakirakomelo aged site

 

espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη, E. info@zoumberakis.gr
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.