Απάκι με BBQ HOT DRESSING ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε το Απάκι για περίπου 5’, σβήνουμε με το BBQ HOT DRESSING ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’ και προσθέτουμε το εβαπορέ, την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, το αλάτι και αφήνουμε να σιγοβράσει για 2' - 3'. Σερβίρουμε με φρέσκο καψαλισμένο ψωμί. Ιδιαίτερη γεύση, γεμάτη άρωμα Κρήτης.

Καλή όρεξη!

 

apaki bbq hot

 

ΥΛΙΚΑ

1 μικρό Απάκι (Κρητικό παραδοσιακό καπνιστό χοιρινό ψαρονέφρι) κομμένο σε λεπτές φέτες

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2 φλιτζάνι BBQ HOT DRESSING ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

1 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ

1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

3 κουταλιές μουστάρδα απαλή

Αλάτι

 

Της Ρηνιώς τα μαγειρέματα.

syntages gray

 
espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη, E. info@zoumberakis.gr
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.