Φιλετίνια Κοτόπουλου με σάλτσα γραβιέρας και ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ‘‘ΡΕΘΥΜΝΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε τα φιλετίνια έως ότου ροδίσουν, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και τη γραβιέρα. Αφήνουμε 2' να σιγοβράσει για να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε. Συνδυάζεται με πατάτες ή ρύζι. Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύση! Συνοδεύεται με δροσερό ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ‘‘ΡΕΘΥΜΝΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’.

Καλή όρεξη!

 

kotopoulo white wine

 

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φιλετίνια κοτόπουλο

250 γρ. γραβιέρα Κρήτης με μπούκοβο, τριμμένη

1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

1/2 φλιτζάνι ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ‘‘ΡΕΘΥΜΝΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

Αλάτι

 

Της Ρηνιώς τα μαγειρέματα.

syntages gray

 
espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη, E. info@zoumberakis.gr
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.