Κρεμμύδια Καραμελωμένα με DRESSING ΠΕΤΙΜΕΖΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5' σε μέτρια θερμοκρασία και αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία να σιγοψήνεται για μια ώρα, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσουν. Προσθέτουμε το DRESSING ΠΕΤΙΜΕΖΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’ και αφήνουμε άλλη μια ώρα περίπου. Συνοδεύουν ψητά κρέατα, αλλαντικά, καπνιστά και σάντουιτς.

Καλή όρεξη!

 

onions petimezi

 

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα

5 κουταλιές ελαιόλαδο

7 κουταλιές DRESSING ΠΕΤΙΜΕΖΙ ‘‘MELISAMICO ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

 

Της Ρηνιώς τα μαγειρέματα.

syntages gray

 
espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη, E. info@zoumberakis.gr
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.