Παστέλι με ‘‘ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε όλα τα υλικά να βράσουν για 5'. Κατόπιν απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό ταψί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 180° περίπου 10'. Κόβουμε σε κομμάτια όσο είναι ζεστό. Διατηρείται σε δροσερό μέρος για αρκετό καιρό. Μια διαφορετική πρόταση από της Ρηνιώς τα Μαγειρέματα, για αυτό το παραδοσιακό γλύκισμα με σπιρτάδα και άρωμα από το ‘‘ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’.

Καλή απόλαυση!

 

pasteli rakomelo

 

ΥΛΙΚΑ

500 γρ σουσάμι

250 γρ αμύγδαλο κοπανισμένο

100 γρ φυστίκι κοπανισμένο

500 γρ μέλι

1/2 φλιτζάνι ‘‘ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ’’

Αλάτι

 

Της Ρηνιώς τα μαγειρέματα.

syntages gray

 
espa 470x60
 
ΚΥΡ. Π. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.E. Καλή Συκιά, 740 60 Ρέθυμνο, Κρήτη, E. info@zoumberakis.gr
 
Tο φωτογραφικό υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλες ιστοσελίδες, έντυπα, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρεία ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.